ÜDVÖZÖLJÜK A TÁRLATVEZETÉS ÉS TURISTA INFORMÁCIÓ ÚJ, DIGITÁLIS VILÁGÁBAN!

Multi-Guide

Tudjon meg többet a Multi-Guide rendszerről

905-359-5329

Projektek

Tekintse meg néhány referenciánkat

4125686418

A Multi-Guide digitális tárlatvezetést tesz lehetővé Android és IOS alapú mobil eszközökön.

Nincs szükség többé költséges audio guide eszközökre, letétkezelésre, készülék karbantartásra. Nem kell sorban állni, várni,hogy a megfelelő nyelvű készülék rendelkezésre álljon.

A látogatók az ingyenes Multi-Guide applikáció saját alkalmazásáruházukból ((438) 405-4860, (443) 988-1288)  való letöltése után egy megfelelő jegy vásárlása esetén a jegyen található QR kód beolvasásával azonnal elérhetik okostelefonjukon vagy táblagépükön a kiállításhoz tartozó multimédiás tartalmakat  a kiállítóhely által biztosított helyi Wifi hálózaton vagy mobil interneten keresztül.

Az egyes kiállítóhelyekhez köthető információ lehet szöveg, kép, hang vagy videó. Egy kiállítási ponthoz több típusú és több fejezetből álló tartalom is köthető, amely a kiállítási ponthoz tartozó azonosító szám megnyomásával jeleníthető meg a mobileszközön. A kiállítás látogatása alatt minden egyes információs anyag korlátlanul, újra megtekinthető. A tárlatvezetés tetszőleges nyelven elérhető,  amennyiben annak anyagát a kívánt  nyelveken előkészítették. A vezetés nyelve a kiállítási hely látogatása közben tetszőlegesen váltogatható az elérhető nyelvek között.

 

Az üzemeltetők a kiállításnak megfelelő digitális környezetet  egy könnyen kezelhető menedzser felületen keresztül hozhatják létre és itt tölthetik fel multimédiás tartalmaikat is. A létrehozott kiállítási struktúra és annak tartalma bármikor dinamikusan változtatható.

A Multi-guide rendszer felhő alapon és helyi erőforrások használatával is üzemeltethető. Cégünk a helyi infrastruktúra kialakítására  és a felhő alapú üzemeltetésre is megoldást nyújt.

Amennyiben fekeltettük érdeklődést, kérjük , a részletekért  vegye fel velünk a kapcsolatot!

(646) 806-1488