Οργάνωση Ιατρείου

  •   Î—λεκτρονικοί φάκελοι ασθενών

  •   Î ÏÏŒÏƒÎ²Î±ÏƒÎ· από οπουδήποτε και οποτεδήποτε

  •   Î£Ï…μβατό με PC/Tablet/Smartphone

  •   ÎŒÎ»Î¿ το αρχείο σας σε ένα μέρος


Χαρακτηριστικά

Μια καινοτόμα υπηρεσία με σκοπό την εύκολη διαχείριση και οργάνωση των ασθενών του ιατρείου σας


Ημερολόγιο

Οργανώσετε τα ραντεβού σας και τις επισκέψεις. Σας δίνει τη δυνατότητα να καταχωρήσετε τα ραντεβού σας ανάλογα το είδος τους και την αιτιολογία τους. Προσφέρει πολλές επιλογές όπως πεδία για εγγραφές SOAP και κλινική εικόνα. Σύνδεση ραντεβού με άλλα πεδία όπως εργαστηριακές εξετάσεις, αρχεία, κλινικές εξετάσεις.


Φάκελοι

Προσφέρει την δυνατότητα οργάνωσης των δημογραφικών στοιχείων, ιατρικού ιστορικού, διαγνώσεων, εργαστηριακών τιμών, κλινικών εξετάσεων για κάθε ασθενή. Εύκολη πρόσβαση από ένα κεντρικό σημείο σε όλες τις πληροφορίες κάθε ασθενούς. Αναφορά του φακέλου κάθε ασθενούς για γρήγορη επισκόπηση και με δυνατότητα εκτύπωσης.


Ασφάλεια

Η σύνδεση είναι κρυπτογραφημένη σε κάθε άκρο με το πρωτόκολλο SSL. Για περισσότερη ασφάλεια είναι αδύνατη η πρόσβαση χωρίς ασφαλή σύνδεση. Το συνθηματικό σας αποθηκεύεται σαν κρυπτογραφημένο κλειδί μεγέθους 128bit.


Πρόσβαση

Ο σύγχρονος ιατρός είναι συνέχεια σε κίνηση. Όλες οι πληροφορίες σας είναι διαθέσιμες όπου υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η εφαρμογή είναι συμβατή με PC, Tablets και Smartphones.Στιγμιότυπα

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από την λειτουργεία της εφαρμογής

Ο πίνακας ελέγχου με εικονίδια για το ημερολόγιο και τους ασθενείς και τα σημερινά/εβδομάδας/επόμενα ραντεβού για γρήγορη πρόσβαση.

Η λίστα με τους ασθενείς

Εργαστηριακές Εξετάσεις

Πλήρη αναφορά φακέλου ασθενούς

Ιστορικό νοσημάτων

Λίστα επισκέψεων στην καρτέλα του ασθενούς με επισκόπηση

Ημερολόγιο

Επεξεργασία και εισαγωγή εργαστηρικών εξετάσεων

Επεξεργασία επίσκεψης

Λίστα κλινικών εξετάσεων στην καρτέλα του ασθενούς με επισκόπηση

Συνδρομές

Για την συνδρομή στο Πλήρες πρόγραμμα θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε εναν δωρεάν λογαριασμό και μετά από τον πίνακα ελέγχου να προχωρήσετε στην αγορά.Δωρεάν

0,00 €/μήνα

10 Ασθενείς
 

Πλήρες

9,00 €/μήνα

Χωρίς όριο ασθενών
Αποθήκευση αρχείων μέχρι 1GB σύνολο